Oxocon Shop


Oxocon Shop er en komplett nettbutikkløsning hvor det er lagt vekt på at det skal være enkelt å administrere produkter, laste opp produktbilder og ta i mot og behandle ordrer - uten at det går på bekostning av funksjonaliteten.

Oxocon Shop kan leveres som en frittstående løsning eller som en tilleggsmodul i Oxocon Publish.

Løsningen leveres med ferdige moduler for integrasjon mot betalingsløsninger fra PayPal og/eller Klarna.

extension Egenutviklet

Vi kjenner hver eneste kodelinje i Oxocon Shop! Det gjør oss i stand til å gjøre tilpasninger eller rette eventuelle feil raskt og effektivt!

important_devices Moderne design

Nettbutikkene leveres med moderne og responsivt design som fungerer like godt på stasjonære og mobile enheter.

queue_music Alle typer innhold

Produktbeskrivelsene kan inneholde både tekst, bilder eller video fra f.eks. Youtube eller Vimeo.

mouse Dra-og-slipp

Opplasting av bilder har aldri vært enklere. Dra bilder fra datamaskinen direkte inn i Oxocon. Du bruker også dra-og-slipp for plassering av menyelementer i navigasjonsmenyen.


payment Betalingsklar

Oxocon Shop kommer med ferdige moduler for bruk av betalingsløsningene til PayPal og Klarna.

favorite Ønskeliste

Registrerte brukere kan legge produkter i en ønskeliste.

format_list_numbered Produktalternativer

Du kan legge inn et ubegrenset antall varianter av et produkt (f.eks. størrelse eller farge). Hver variant kan også ha egne priser.

folder_special Arkfaner

Du kan legge inn flere arkfaner med innhold i hvert produkt (f.eks. produktbeskrivelse, spesifikasjoner og leverandørlenker).


warning Varselplakat

Ekstra viktig informasjon om et produkt kan vises i en varselplakat (f.eks. at produktet ikke kan sendes, men må hentes i butikk). Varselplakater kan gjenbrukes i flere produkter.

local_shipping Gratis frakt

Sukre tilbudet ved å tilby kundene gratis frakt på ordrer som overstiger et bestemt beløp.

local_offer Fremhev tilbud

Produkter som er nedsatt i pris merkes automatisk med "Salg". Du kan også opprette egne kampanjemerker, f.eks. "Black Friday" eller "Januarsalg".

stars Kampanjer

Opprett kampanjer med faste avslag i prosent (f.eks. Black Friday). Velg om kampanjen gjelder bestemte produkter, en eller flere produktkategorier, alle produkter i et bestemt prisleie eller samtlige produkter i nettbutikken.


https Sikkerhet

Oxocon Shop er utviklet med fokus på sikkerhet. Nettbutikken leveres med https. Passord lagres ikke i klartekst, men som enveiskrypterte nøkler (kan ikke dekrypteres).

new_releases Hyppige oppdateringer

Oxocon-produktene utvikles aktivt. Vi oppdaterer kundenes løsninger fortløpende med feilrettinger og ny funksjonalitet.

speed Raske systemer

Vi overlesser ikke våre servere og linjer med alt for mange kunder, slik mange andre leverandører gjør. Vi har egne, dedikerte servere og linjer.

check_circle Future proof

Alt du legger inn i nettbutikken lagres i en database. Nesten ingen deler av systemet er hardkodet. Når det kommer nye metoder for design, utvikling eller sikring av webapplikasjoner, kan løsningen derfor enkelt justeres uten at innholdet må legges inn på nytt!